Dezinsekcija bolnica i domova zdravlja

Dezinsekcija bolnica i domova zdravlja

Dezinsekcija bolnica i domova zdravlja

Higijena je pola zdravlja – tako su govorili naši stari, a kada je reč o domovima zdravlja i bolnicama, tada je suvišno naglašavati na kom stepenu urednost i čistoća treba da budu.

Insekti, a to mogu da budu mravi, bubašvabe, bubaruse i drugi, rado borave gde i ljudi, jer ih privlači mnogo toga – pre svega hrana i toplota, mogućnost da se nastane na duži vremenski period. Naravno, vi to nikako ne želite, a ni ne smete da dozvolite.

Muka vam je od preparata punih neprijatnih mirisa i stetnih dejstava po coveka, ne zelite da napustate Vas stan zbog isparavanja raznih hemikalija. Ne želite da gostima ponudite sobu sa neprijatnim mirisima. Mi problem resavamo proverenim preparatima bez mirisa i otrovnih supstanci po ljude!

Kako rešiti problem, kada jednom vidimo da su se pojavile te strašne bube koje prete prenošenjem zaraze?

Zašto je važna dezinsekcija bolnica i domova zdravlja?

Svaki neželjena situacija, pa i ova, može da se rešava privremeno, ili korenito, iz temelja i trajno. Upravo zbog toga, mi savetujemo ovo drugo. Šta će da se dogodi ako koristite preparate koji se nalaze na tržištu i koji navodno obećavaju da ćete se zauvek izboriti sa bubama? Pre svega, vi ste zdravstveni radnici, a ne profesionalci kada je reč o suzbijanju insekata, zar ne? Upravo iz tog razloga, svako treba da radi onaj posao koji najbolje zna i ume, pa je topla preporuka da rešavanje problema sa insektima prepustite našem preduzeću.

Mi posedujemo licencu, tj. dozvolu za rad koja je izdata od strane Ministarstva zdravlja, i nudimo garanciju na izvršene usluge u trajanju od šest meseci. Pored toga, ono što ljude još više zanima i na šta posebno obraćamo pažnju, to je da koristimo preparate koji su bezbedni, sigurni, i to stoprocentno, tako da nemate razloga za brigu da će vam oni naštetiti na bilo koji način.

Bolnice i domovi zdravlja moraju da budu besprekorno čisti, jer se tu svakoga dana kreću ljudi koji su bolesni ili koji su pretrpeli neku operaciju, tako da su mere higijene na najvišem nivou.

U svim ovim ustanovama, sprema se hrana za pacijente, tako da je to prvo što će da privuče mrave, bubašvabe i bubaruse, da dođu a onda da se i nastane. Njima nije teško da nađu pukotine, rupice, naprsline i sve ostalo što postoji u svakom prostoru i da tu stvore svoj dom, iz koga će povremeno izlaziti, onda kada vi to ne vidite, obično noću, i uzimati hranu. Na ovaj način, oni namirnice kontaminiraju, tako da nisu za dalju upotrebu, jer mogu biti zarazne.

Dezinsekcija je jedina mera koja vam može pomoći da svoj objekat držite čistim, barem kada je reč o insektima. Pozovite naše ekipe i doći ćemo do vas, pogledati prostor, sagledati problem koji imate i obaviti postupak sistematskog uništavanja insekata. Nakon obavljenog posla, insekata više neće biti u prostoru, a ako se slučajno nešto ponovo pojavi, budite slobodni da nas kontaktirate u periodu od šest meseci, i mi ćemo ponovo doći i nanovo uraditi postupak. Ipak, u praksi, ovo se veoma retko dešava, pošto mere dezinsekcije već iz prvog pokušaja daju sjajne rezultate i vi se rešavate jednog velikog problema, koji pre svega, predstavlja opasnost za zdravlje ljudi.

Zaštita bolesnika i pacijenata u bolnicama i domovima zdravlja, svakako je prioritet i na prvom mestu, tako da nemojte gubiti vreme, ako već imate problem sa insektima u prostoru, čim pre se obratite našim ekipama da izađu na teren i reše problem.