O NAMA

Kompanija ‘’Bio-dez’’ specijalizovana je u oblasti pružanja usluga kompletne sanitarne zaštite, odnosno mera deratizacije, dezinsekcije,dezinfekcije,flumigacije u poslovnim ili stambenim prostorima na teritoriji celog Beograda.

Dolazak toplijih meseci, propraćen porastom temperature i poboljšanjem vremenskih prilika označava početak sezone povećane aktivnosti i ubrzanog rasta populacije štetnih insekata i glodara čime raste i mogućnost prenošenja određenih zaraznih bolesti, čiji su oni nosioci. U cilju kontrole i suzbijanja populacije štetnih insekata, mikroorganizama i glodara, uz zaštitu zdravlja klijenata i brigu o životnoj sredini, kao prioritet, kompanija ‘’Bio-dez’’ je, koristeći dosadašnje iskustvo u saradnji sa klijentima, razvila metode vršenja tretmana sanitarne zaštite, bazirane na upotrebi BIOLOŠKIH preparata, potpuno neškodljivih za ljude i kućne ljubimce.
Upotrebom BIOLOŠKIH preparata, uspostavlja se kontrola nad rastom populacije štetnih insekata i glodara, čime se uklanja direktna pretnja po zdravlje klijenata, bez upotrebe invazivnih hemijskih supstanci, te se na taj način, takođe unapređuje kvalitet života i ne ugrožava životna sredina, što kompanija ‘’Bio-dez’’ ponosno ističe. Koristeći dosadašnje iskustvo u pružanju usluga sanitarne zaštite, Kompanija ‘’Bio-dez’’ pristupa svakom klijentu posebno, detaljno izrađujući plan izvođenja tretmana, kako bi se na najbolji način izašlo u susret klijentu i njegovim potrebama. Na ovaj način se osigurava maksimalna efikasnost izvođenja tretmana uz minimalno remećenje klijenata u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka, što za rezultat ima veliki broj zadovoljnih klijenata sa kojima uspešno sarađujemo.

ONO PO ČEMU SMO PREPOZNATLJIVI

100% BEZBEDNI PREPARATI

HACCP

RADNO VREME

radno vreme od 00 do24

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

100% bezbedni preparati

100% EKOLOŠKI PREPARATI

Nama je zaštita i očuvanje prirodne okoline na prvom mestu

Zastarele, često i štetne metode obavljanja delatnosti iz oblasti dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije zamenili smo novim, ekološki prihvatljivim metodama. Vaša bezbednost i bezbednost vaše porodice su od primarnog značaja. Zbog toga ‘’Bio-dez’’ koristi preparate najvišeg kvaliteta po HACCAP STANDARDU. Primenom ove metode prednost imaju ekološki prihvatljive preventivne mere nasuprot intervencnijama hemijskim sredstvima. Svi oni su potpuno bezopasni po zdravlje dece, ljudi i kucnih ljubimaca.

BIO-DEZ Bonitet