dezinsekcija hotela

Dezinsekcija hotela

Dezinsekcija hotela

Dezinsekcija, dezinfekcija i deratizacija – tri su reči koje se često spominju zajedno, a cilj im je isti – uništavanje štetnih insekata i glodara, kao i higijena određenih objekata i površina. U ovom tekstu ćemo se pozabaviti uništavanjem raznih buba koje se javljaju u hotelima i hostelima, načinima kako se sprovodi postupak, kao i zbog čega je važno da to uradite što pre ukoliko dugo niste ovim putem čistili svoje prostorije.

Kada gosti dođu u hotel, hostel ili motel, tada očekuju, pre svega, savršenu čistoću. To bi značilo da bukvalno svaki ćoškić mora da odiše higijenom i svežinom. Verujte nam, poslednje što gosti žele da vide jesu bube koje se pojavljuju kada se noću uključi svetlo.

Muka vam je od preparata punih neprijatnih mirisa i stetnih dejstava po coveka, ne zelite da napustate Vas stan zbog isparavanja raznih hemikalija. Ne želite da gostima ponudite sobu sa neprijatnim mirisima. Mi problem resavamo proverenim preparatima bez mirisa i otrovnih supstanci po ljude!

Naime, preko dana može delovati da je sve u redu, jer su insekti pritajeni. Navešćemo primer za to. Stenica je poznata i kao krevetska stenica, a nadimak je dobila po tome jer se nalazi često u dušecima i krevetima. Ovu bubu nećete moći da vidite preko dana i može da izgleda da je sve u najboljem redu. Kada osoba legne u krevet, čak ni tada se neće desiti ništa – stenica je strpljiva i čeka da čovek zaspi, tako da bude u mogućnosti da mu mirno siše krv.

Znamo da ovo zvuči zaista jezivo, ali nisu retki slučajevi da su se ljudi obraćali dermatolozima pošto su po telu imali crvene tačke, fleke i slično, i mislili su da je u pitanju neko kožno oboljenje. Lekari im obično prepišu neke kreme i situacija se kratkotrajno umiri, ali uzročnik nije uklonjen, jer se radi o bubi sa kojom vi delite krevet. I to ne sa jednom, nego sa mnogo njih.

Ovo je bio primer za stenicu, koju je čak veoma teško otkriti, pošto je aktivna samo noću i samo dok njen plen spava i ne pomera se. Upravo iz tih razloga je vrlo važno da se povremeno obavlja dezinsekcija hotela, hostela i motela.

Zašto je važna dezinsekcija hotela i hostela?

Nemojte čekati da vidite neku bubu, pa da nam se tek onda obratite, već je najbolje rešenje da postignemo dogovor o redovnom održavanju, a pre svega iz razloga da biste vi, odnosno, vaši gosti, stalno bili zaštićeni.

Dezinsekcija je skup mera koje utiču na to da se insekti čak ni ne pojave u objektu, jer im se na određen način sprečava ulazak, a oni koji već postoje unutra, uništavaju se. Pri tome, koriste se preparati koji su 100% bezbedni, a naše preduzeće ima dozvolu, tj. licencu izdatu od strane Ministarstva zdravlja.

Ne morate brinuti o tome da li ćete biti zadovoljni našim radom, jer mi dajemo garanciju na izvršene usluge u trajanju od šest meseci. Za to vreme, ne bi trebalo da se pojavi nijedan insekt, a ukoliko se to desi, izaći ćemo na teren da u okviru garancije, ponovimo postupak.

Imajte na umu da su kazne visoke ukoliko se dogodi da inspekcija utvrdi da objekat ne ispunjava higijenske kriterijume, stoga slobodno možemo reći da je ulaganje u usluge dezinsekcije jedna vrsta uštede, pošto ćete zaobići neželjene situacije, a vaši gosti će biti sasvim sigurno, veoma zadovoljni kvalitetom usluge na svim nivoima.