Deratizacija magacina

Deratizacija magacina

Deratizacija magacina

Možda vam se nekada dogodilo da uđete u magacin po nešto što vam je potrebno a da ispred vas pretrči pacov? Nimalo prijatna situacija, zar ne?

Osim što to nije prijatno, veoma je i opasno, jer imati glodare u prostoru, znači i realnu mogućnost prenošenja raznih bolesti.

Magacini su mesta na kojima firme čuvaju raznu robu, i to može da bude hrana i bilo šta drugo. Glodari u potrazi za obrokom, uništavaju sve što im se nađe na putu, pa će tako svakako pojesti džakove u kojima se nalazi neka hrana, uzeti koliko žele i sutradan se vratiti opet. Pri tome, oni se stalno razmnožavaju, pa ako ništa ne radite po pitanju suzbijanja glodara, tada će njih biti sve više i više, što će dovesti do tačke da je normalan, svakodnevni život nemoguć i da morate da potražite pomoć.

Zašto je važna deratizacija magacinskog prostora?

Uništavanje miševa, pacova i drugih glodara se naziva deratizacija. Postoje razni načini kako se taj postupak radi, a svima je zajedničko da je to jedina delotvorna metoda koja vas zauvek rešava ovih groznih pošasti.

Uvek imajte na umu da hrana zagađena od strane glodara, više ne može da se koristi i da je morate baciti, što izaziva gubitke u poslovanju, ako su pacovi počeli da se slade namirnicama iz nekog džaka.

Obično ljudi pokušavaju, barem u prvo vreme, da sami reše ovaj problem. Šta se onda dešava? Postave neke otrove (za koje čak nije ni sigurno da li su opasni po ljude i životinje ili ne) i onda čekaju da se glodari unište sami od sebe. Međutim, to se neće dogoditi.

Naime, uništićete vi nekoliko glodara, ali njih ima mnogo više nego što vi čak i pretpostavljate, tako da je zaista jedino pravo rešenje deratizacija magacinskog prostora. Razmišljajte o toj meri u smislu da štedite, jer nećete imati gubitke koje bi prouzrokovali upravo glodari. Ko još želi da baca džakove sa hranom ili neki inventar koji su izgrizli miševi i pacovi – to je direktna šteta koju morate da nadoknađujete.

Naša preporuka je da sasečete problem u korenu, i da pozovete ekipe koje će da odrade kompletnu deratizaciju magacina. Ono što je važno da znate, to je da su preparati 100% bezbedni, da naša firma ima licencu, tj. dozvolu za rad izdatu od strane Ministarstva zdravlja, kao i da se pruža garancija na šest meseci, jer mi znamo da smo temeljno završili posao i zaštitili vas na duži vremenski period.

Deratizacijom magacinskog prostora zaštićujete ne samo svoju robu i inventar, već i zdravlje kupaca vaših proizvoda, pošto hrana neće biti kontaminirana otrovom ovih životinja, a ako bi se takav scenario obistinio, to bi već vodilo ozbiljnim pravnim posledicama koje bi mogla imati vaša firma.

Nemojte čak ni razmišljati o svemu ovome, već jednostavno pozovite naše ekipe i mi ćemo doći u dogovoreno vreme. Problem ćemo rešiti na dug vremenski period, tokom koga ćete moći neometano da radite, rastrećeni briga oko pacova, miševa i drugih glodara koji traže hranu i stanište u vašem magacinu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *