REFERENCE

RECENZIJE

Imali smo problem sa žižkom u vikendici na Radan planini, pokušavali smo sve moguće metode kako bi smo rešili problem jer je cela vikendica od drveta. Jako smo se uplašili da moramo rušiti celu konstrukciju. Pozvali smo ove momke u neverici da će i to izaći na dobro. Nakon četiri dana, koliko je trajao proces koji su momci uradili nas problem je rešen. Veliko Vam hvala i želim Vam puno uspeha u daljem radu! Svaka preporuka!

Stefan GudovšićGoogle reviews

Svaka čast na brzini i profesionalnosti. Momak je došao u roku od pola sata od mog poziva i konačno nas rešio problema sa moljcima. Tri meseca smo proveli sa raznim firmama pokušavajuci da rešimo gore navedeni problem bezuspesno. Svaka čast i svaka preporuka za ovu firmu!!

Stefan FatićGoogle reviews

Sve pohvale za Bio-Dez, vrlo profesionalni i prijatni momci i što je najvaznije 100% uspesna usluga dezinsekcije. Bravo momci!

Slobodan DragicevićGoogle reviews

Ja sam vrlo zadovoljna! U roku od pola sata od poziva pojavio se mladić, objasnio mi proceduru i rešio problem. Vrlo profesionlano, efikasno i povoljno pre svega. Sve preporuke od srca!

Sanja SpanovićGoogle reviews