Kako se efikasno rešiti miševa i pacova

Kako se efikasno rešiti miševa i pacova?

Kako se efikasno rešiti miševa i pacova?

Miševi i pacovi su svuda oko nas, ali ono što svakako ne želimo, to je da delimo svoj životni ili radni prostor sa njima. Verujemo da većina vas nema ništa protiv da oni slobodno žive u prirodi, ali svakako ne u podrumu kuće, na tavanu ili u drugim delovima stana, lokala…

Ipak, šta da radimo ako jednog dana vidimo miša ili nekog drugog glodara, kako trčkara u potrazi za hranom?

Garancija u rešavanju problema sa miševima i pacovima

Pre svega, na umu treba da imamo jednu veoma važnu stvar, a to je da su ovi glodari prenosioci veoma zaraznih i opasnih bolesti. Iz tog razloga, svoj prostor nikako ne smemo da delimo sa njima, već što pre da tražimo način da ih oteramo, jednom i zauvek.

To „jednom i zauvek“, svakako se neće postići ako sami kupite neki od mnoštva preparata koji se nalaze u prodaji i koji garantuju „siguran učinak“ i rešavanje problema. Možda ćete privremeno smanjiti broj glodara, ali ih nećete iskoreniti, a to je vaš cilj, zar ne?

Vi želite da oni odu iz vašeg objekta i da se nikada više ne vrate. I to što su se jednom nastanili, zadalo vam je velike glavobolje. Iz tog razloga, naš predlog je da primenite meru koja se naziva deratizacija, jer jedino taj postupak nudi uklanjanje problema iz temelja i za dug vremenski period.

Deratizacija je skup mehaničkih, fizičkih i hemijskih mera, kojima je jedan cilj – eliminisanje glodara sa tretiranog područja. U toku postupka se koriste sredstva koja su 100% bezbedna, tako da ne morate da se pribojavate za svoje zdravlje. Takođe, naša fima ima licencu, tj. dozvolu za rad izdatu od strane Ministarstva zdravlja, a nakon završenog posla, pružamo garanciju u trajanju od šest meseci.

Ukoliko radite posao koji podrazumeva ostavljanje hrane u magacinu i slično, tada je veoma važno da postupak deratizacije obavljate s vremena na vreme. Jasno je da nijedna mera ne može da ima trajni učinak, ali ako periodično obavljate ovaj postupak, tada ste sasvim zaštićeni, i vi i vaša roba i inventar. Glodari umeju da naprave štetu na svemu što mogu da gricnu, a hranu zagađuju i ona postaje neupotrebljiva, tj. mora da se baci. Iz svega ovoga vidimo da deratizacija ima još jednu pozitivnu stranu a to je zaštita robe i imovine, čime izbegavate materijalnu štetu ili još gore, da vam inspekcija zatvori objekat jer ne ispunjavate higijenske uslove za rad i poslovanje.

Kada nas pozovete, doći ćemo u dogovoreno vreme i porazgovarati sa vama. Vi ćete nam opisati svoj problem, od kada on postoji, kog je obima. Nakon toga, mi ćemo sve lepo proveriti i pristupiti primeni mera deratizacije, tako da ćete uskoro moći da budete sasvim oslobođeni briga oko neželjenih stanara vašeg životnog ili radnog prostora.

Deratizacija je zaista jedini način da na duže staze zaštitite prostor, jer sve drugo su samo privremena rešenja, nakon čega će se miševi i pacovi vratiti ponovo, i tako u krug, a za tako nešto niko od nas nema ni vremena ni živaca, zar ne?